Süreç Psikolojik ve Beslenme Danışmanlığı Merkezi İle Hizmet İndirim Sözleşmesi İmzalandı

21 Temmuz 2023 tarihinde Süreç Psikolojik ve Beslenme Danışmanlığı Merkezi ve ETO Arasında “hizmet indirim sözleşmesi” imzalandı.

Protokol Kapsamında;

1)Edremit Ticaret odası çalışanlar ile anne, baba, eş ve çocukları;

2) Edremit Ticaret Odası’na kayıtlı işyeri sahipleri ile anne, baba, eş ve çocukları;

3)Edremit Ticaret odası’ na kayıtlı işyerlerinde istihdam edilen tüm çalışanlar ile anne, baba, eş çocukları anlaşma kapsamına bağlı olarak tüm hizmetlerden İndirimli faydalanabileceklerdir.

Sözleşme Şartları:

1)Psikolojik danışmanlık ön görüşmelerine ücret alınmayacaktır

2)8eslenme ve Diyet danışmanlığı ön görüşmesi ve vücut analizine ücret alınmayacaktır.

3)Danışmamak Merkezimizin vermiş olduğu tüm hizmetlerden %2o indirimli yararlanılabilecektir.

4) Merkezimizde bulunan EMStrong bölgesel zayıflama cihaz paketlerimizden indirimli yararlanılabilecektir.

5} Merkezimize bağlı laboratuvarımızda yapılacak olan beslenme ve diyet tahlil paketinden İndirimli yararlanılabilecektir.

6) Psikolojik danışmanlık seanslarına bağlı olarak uygulanan Çocuk Zeka ve Dikkat Testlerinden indirimli yararlanılabilecektir.

Protokol indirimi 20.07.2024 tarihine kadar olacaktır.