24 Nisan 2024, Çarşamba

ETO 4. Uluslararası İstanbul Coğrafi İşaretler Zirvesi’ne Katıldı

17 Ocak 2024 tarihinde Metro Türkiye’nin ev sahipliğinde Türk Patent ve Marka Kurumu ve Birliği (TOBB) iş birliği ile ‘Yerelden Küresele: Dünya Kadar Yöre’ ana temalı 4. Uluslararası İstanbul Coğrafi işaretler Zirvesi düzenlendi.

Zirveye, ETO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçar ve ETO TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İcra Komitesi Üyesi Emel Uçar ile birlikte katıldı.

4’üncü Uluslararası İstanbul Coğrafi İşaretler Zirvesi’nde konuşan Avrupa Komisyonu Tarım ve Kırsal Kalkınma Genel Müdürlüğü Coğrafi İşaretlerden Sorumlu Direktör Diego Canga Fano, Türkiye’nin potansiyeline dikkat çekerek coğrafi işaretlerin yerel kalkınmada önemini vurguladı.

Diego Canga Fano