Türkiye-Kırgızistan İş Forumu Hk.

Türk-Kırgız Hükümetler arası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 11. Dönem Toplantısı kapsamında Ankara’da (TOBB İkiz Kuleler), 9 Şubat 2024 Cuma günü öğleden önce Birliğimiz ve DEİK iş birliğinde Türkiye-Kırgızistan İş Forumu düzenlenecektir.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Sayın Akylbek Japarov’un katılacağı İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmekte olup, iş forumunda iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesi beklenmektedir.

İş forumu programı ve Kırgız tarafı katılımcı listesi bilahare iletilecektir.

Bahse konu etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turk-kirgiz-is-forumu bağlantıda yer alan kayıt formunu 7 Şubat 2024 saat 13:00’e kadar doldurmaları gerekmektedir.