21.9 C
Edremit
24 Nisan 2024, Çarşamba

ETO Heyeti Çanakkale Ticaret Borsası’nı Ziyaret Etti

16 Ocak 2024 tarihinde Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Rıfat Ertaş ve M. Emre Akdoğan, Sayman Üye Fatih Ergün, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Yeler, Savaş Can, Fahri Şık, Murat Kara ve Genel Sekreter Recep Akgün Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz’i ziyaret etti.

Ziyarette; Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz “Çanakkale ve Balıkesir olarak bölge açısından çok stratejik bir konumdayız. Bizlerde bölgemize ve üyelerimize sunduğumuz hizmet kalitesini en üst seviyelere çıkarmak amacıyla diğer oda ve borsalarımızla sürekli bilgi alışverişleri ve müşterek çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bugün de sizleri aramızda görmekten Borsamızda ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Bu ziyarette iki heyet olarak çalışmalarımızı aktararak, bölgenin ve iş dünyasının ihtiyacı olan zeytin –zeytinyağı sektörü başta olmak üzere tarım-turizm sektörlerinde ortak proje ve çalışmalar ayrıca iş birliği konularında görüşlerimizi paylaştık. Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin ise “Konukseverliklerinden dolayı Başkan Deniz’e teşekkürlerini sunarak; Edremit’in eşsiz lezzeti yeşil çizik zeytini ve zeytinyağı ile ilgili oda olarak yapmış oldukları çalışmalar başta olmak üzere odanın faaliyetleri ve projeleri ile ilgili bilgiler verdi.

Ziyarette ayrıca sektörlerin durumu, güncel ekonomik konular üzerine bilgi alışverişinde bulunuldu. Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz’e misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,703Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et