ETO “2024 Ekonomisinde Bizi Neler Bekliyor?” Konulu Söyleşiye Katıldı

9 Ekim 2023 Pazartesi günü ETO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÇETİN, Bergama Ticaret Odası’nda düzenlenen Ekonomi Gazetesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan GÜLDAĞ, Genel Koordinatörü Vahap MUNYAR ve Yayın Kurulu Başkanı Dr. Şeref OĞUZ’un konuşmacı olarak yer aldığı “2024 Ekonomisinde Bizi Neler Bekliyor?” konulu söyleşiye katıldı.
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi KOLAT’ın ev sahipliğinde düzenlenen söyleşiye Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Ali UÇAR, Meclis Başkanı Suat AKIN, ESBAŞ CEO’su Dr. Faruk GÜLER, geçmiş dönem Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret ÜRPER, geçmiş dönem Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol IŞILDAK ve yönetim kurulu üyeleri, bölge iş insanları, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.