29 Nisan 2024, Pazartesi

Odamız TOBB – EUROCHAMBRES / Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi’ne Katılacak

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (Eurochambres) EUROCHAMBRES ve Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) birlikte düzenlediği Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi (TEBD) kapsamında 01-06 Temmuz 2019 tarihleri arasında, Oda/Borsa personellerine yönelik olarak Belçika-Brüksel’de düzenlenecek AB Fonları ve Programları Çalışma Ziyareti’ne Odamız personeli Uğur Çatma 365 Oda ve Borsa personelleri başvuruları arasından ilk 12’ye seçilerek katılmaya hak kazanmıştır.

Proje kapsamında Odamız personeli Uğur Çatma “AB Fonlar ve Programları” konusunda  Belçika Odalar ve Borsalar Federasyonu’nda eğitimlere katılıp, bölgemiz ve kültürel ve ticari değerlerimiz hakkında sunum yapacaktır.