ETO Heyeti Havran İlçe Halk Kütüphanesi ve Atatürk ve Seyit Onbaşı Müzesi Açılışına Katıldı

13.10.2023 tarihinde ETO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÇETİN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Rıfat ERTAŞ, Emre AKDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Tevfik ÇELİK, Fahri ŞIK, ETO Meclis Üyesi Atamer ULUSOY Havran ve Genel Sekreter Recep AKGÜN İlçe Halk Kütüphanesi ve Atatürk ve Seyit Onbaşı Müzesi açılışına katıldı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Gökhan YAZGI; Balıkesir Ak Parti Milletvekili Sayın İsmail OK, Balıkesir Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU, BBB Başkanı Sayın Yücel YILMAZ, BBB Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Mehmet Akif ŞENCAN, Havran Belediye Başkanı Sayın Emin ERSOY, Havran Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet YILMAZ, Odamız Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet ÇETİN ve ilçe protokolü ile birlikte Havran İlçe Halk Kütüphanesi ve Atatürk ve Seyit Onbaşı Müzesi açılışı gerçekleştirildi.