21.9 C
Edremit
7 Mayıs 2024, Salı

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nin 4.’sü Sona Erdi

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nin 4.’sü Sona Erdi

Odamız ile Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu Edremit Şube Müdürlüğü ortaklaşa yaptığı girişimcilik eğitimleri, 15-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 4. Eğitim bugün itibari ile sona erdi.

Odamız Genel Sekreteri Recep Akgün “TOBB’un yaptığı araştırmaya göre; kurulan işletmelerin yüzde 65’i 3 yıl içerisinde batıyor. Biz verdiğimiz eğitimlerde işletmelerin batmaması için neler yapılması gerektiği konusunda da eğitim veriyoruz. Yeni iş kuracak arkadaşlarımıza, kurdukları işletmelerde farklılık yaratacak, inovasyon yaratacak, sürekli büyüyebilecek işletmeler kurmaları konusunda aldıkları eğitimdeki doneleri iyi kullanmalarını tavsiye ediyorum. Kurulacak olan işletmelere şimdiden başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Eğitimi başarıyla tamamlayan Girişimciler KOSGEB’ten 50 Bin TL Hibe, 100 Bin TL Faizsiz Kredi imkanından yararlanmaya hak kazanmak için gereken bilgi ve tecrübeye sahip olacak. Ayrıca, girişimcilik eğitiminin bir parçası olan İŞKUR girişimcilere hem girişimcilik eğitiminin düzenleyicilerinden biri olarak hem de eğitime katılan girişimci adaylara 20 TL Günlük Kursiyer Ücreti vererek destek oluyor.

 

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,706Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et