TOBB Balıkesir Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler İcra Komitesi Seçimleri Yapıldı

19.10.2023 Perşembe Günü 10:00-17:00 saatleri arasında Edremit Ticaret Odası Meclis Salonunda Edremit Ticaret Odası Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerinin katılımıyla kapalı zarf usulü ile TOBB Balıkesir Genç Girişimciler İcra Komitesi ve TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İcra Komitesi Seçimleri yapıldı.

19.10.2023 Perşembe Günü 10:00-17:00 saatleri arasında Edremit Ticaret Odası Meclis Salonunda Edremit Ticaret Odası Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerinin katılımıyla kapalı zarf usulü ile yapılan TOBB Balıkesir Genç Girişimciler İcra Komitesi ve TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İcra Komitesi Seçimlerinin kesinleşen sonuçlarına göre; TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İcra Komitesi Asıl Üyeliğine: Sevilhan GÜRSOY, Çiğdem BULUÇ, Funda KARGU Yedek Üyeliğine; Emel UÇAR, Emine KIVIRCIK ve Betül ÖNEY seçilirken TOBB Balıkesir Genç Girişimciler İcra Komitesi Asıl Üyeliğine; Abdülkadir YILDIZ, Özgür KAYAHAN, İsmail SALIN Yedek Üyeliğine; Sinan Seyfi YETGİNER, Şenol TANUÇ ve Caner ŞIK seçildi. TOBB Balıkesir Genç Girişimciler İcra Komitesi ve TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyelerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.