29 Nisan 2024, Pazartesi

Odamızda KEP ve E-Yazışma Eğitim Semineri Düzenlendi

03 Nisan 2018 tarihinde odamızda KEP ve E-Yazışma eğitim semineri düzenlendi. Miray Bilişim yetkililerinin düzenlediği eğitime bölgemizde yer alan özel öğretim kurumları yoğun ilgi gösterdi.

Şirket Yetkilisi Volkan Uzun “Bilgi toplumuna dönüşüm çalışmalarının bir parçası olarak tüm kamu kurum ve kuruluşları arasındaki resmi yazışmaların elektronik ortamda yürütülmesini amaçlayan e-Yazışma Projesi çerçevesinde, 31 Temmuz 2017 tarihine kadar tüm kamu ve kamu kuruluşlarının Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ne (EBYS) geçmesi talimatlandırılmıştı. Bu çerçevede, eğitime katılan üyelere E-İmza ve KEP kullanımı, kamu kurum ve kuruluşları ile E-Yazışma usul ve esasları hakkında detaylı bilgi verildi.” açıklamalarında bulundu.