7 Mayıs 2024, Salı

Odamız Milli Birlik Yürüyüşünde Yerini Aldı.

Odamız Meclis ve Komite Üyeleri, kurulları ve personeli 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma töreni ve Milli Birlik Yürüyüşü’nde iş dünyasını temsilen yerini aldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon başkanlığındaki heyet ve personelimiz, kahraman şehitlerimiz ve gazilerimiz anısına ellerinde Türk bayraklarıyla tören alanına yürüdü.

Başkan Salon, yapılan açıklamada “Bizler, FETÖ’nün hain darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz 2016’da ülkemizin ve milletimizin bir uçurumun kenarından dönüşüne şahitlik ettik. Bu ülkeyi o uçurumun kenarından çekip alan milletimizin iradesi olmuştur. Bizlere düşen bu mücadeleye ekonomide güçlenerek destek vermektir ve Edremit Ticaret Odası olarak yaklaşık 2000 üyemizle bunun için çalışıyoruz. 15 Temmuz’da şehit olanlara Allah’tan rahmet, gazilerimize ise minnet duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.