16.9 C
Edremit
2 Mayıs 2024, Perşembe

KOSGEB-KOBİGEL Destek Program Proje Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı Odamızda Yapıldı

KOSGEB-KOBİGEL Destek Program Proje Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı Odamızda Yapıldı

 

27 Eylül 2017 tarihinde Odamız Konferans Salonu’nda KOSGEB Kobi Gelişim-KOBİGEL Destek Program Proje Çağrısı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

KOSGEB Balıkesir Müdürlüğü tarafından belirlenen ve öncelikli olarak desteklenmesi gereken imalat sanayi için, yeni hazırlamış olduğu KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında ilk proje teklif çağrısı konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

Toplantının sunumunu yapan KOSGEB Balıkesir Şubesi yetkilisi Kadir DAĞDEVİREN” İmalat sanayi sektörünü güçlendirmek ve rekabet gücünü artırmak amacıyla “Üretim ve İhracatta Teknoloji Seviyesi Yüksek, Katma Değerli Ürünlerin ve KOBİ’lerin Payının Arttırılması” konulu proje teklif çağrısı ile imalat sanayiinde yapısal dönüşümün aktörü olacak KOBİ’lerin desteklenmesi amaçlanmaktadır.

Projeye faaliyet alanı imalat olan, orta yüksek ve yüksek teknolojili sektörlerde faaliyet gösteren KOBİ ölçeğindeki tüm işletmeler başvurabileceklerdir. Teklif edilen projenin toplam bütçesi, işletmenin 2016 yılı net satış hasılatından fazla olması gerekmektedir.

 

Proje çağrısının ülke genelinde toplam bütçesi 500.000.000 TL’dir. Proje çağrısı ile işletme başına 300.000 TL’ye kadar geri ödemesiz, 700.000 TL’ye kadar geri ödemeli olmak üzere toplam 1.000.000 TL’ye kadar destek verilebilecektir. İşletmeler, bu Proje Teklif Çağrısı kapsamında proje konularından sadece biri için başvuruda bulunabileceklerdir. ” dedi.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,708Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et