16.9 C
Edremit
9 Mayıs 2024, Perşembe

“Havran Su Sporları Merkezi ve Karavan Kampı” Projesi Hayata Geçiyor

26 Eylül 2023 tarihinde, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Alternatif Turizm Destinasyonlarının Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında 7.000.000 TL hibe desteği almaya hak kazanan Havran Belediyesinin “Havran Su Sporları Merkezi ve Karavan Kampı” projesinin sözleşmesi GMKA’da, Havran Belediye Başkanı Emin ERSOY, GMKA Genel Sekreteri Onur ADIYAMAN, BBB Genel Sekreter Yardımcısı Mürsel SABANCI, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet ÇETİN katılımıyla imzalandı.

Balıkesir Turizm Destinasyonuna alternatif turizm seçenekleri kazandıracak ve turizmin 12 aya yayılmasına katkıda bulunacak projede; su sporları merkezi, doğa oteli, karavan kampı, çadır kamp alanı ve rekreasyon düzenlemeleri ile turizmi alanını yer alacak. Proje ile yelken, kürek, kano ve triatlon müsabakaları, doğa yürüyüşleri, at safarileri, Havran mutfağı, yöresel ürün satış reyonları, olta balıkçılığı yarışmaları, kültürel ve sanatsal atölyeler bölgemize kazandırılacak.

Hem Balıkesir ilimizin hem de Edremit Körfezimizin odak noktalarından bir olacak “Havran Su Sporları Merkezi ve Karavan Kampı” projesinin ortağı olmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz.

Proje ortağı olarak, “Havran Su Sporları Merkezi ve Karavan Kampı” Türkiye’de ve dünyada tanıtılmasına, Odamız ve Turizm sektörü oda üyelerimiz gerekli tüm faaliyetlerde bulunarak destek vereceğiz.

Havran Belediye Başkanı Emin ERSOY’a, GMKA Genel Sekreteri Onur ADIYAMAN’a, BBB Genel Sekreter Yardımcısı Mürsel SABANCI’ya bölgemize kazandıracakları “Havran Su Sporları Merkezi ve Karavan Kampı” projesi için teşekkür ederiz.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,707Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et