13.9 C
Edremit
27 Nisan 2024, Cumartesi

ETO Laboratuvar Hizmetleri A.Ş. Duyusal Analiz Tadım Paneli Uluslararası Zeytin Konseyi (IOC) Tarafından Yetkin Kılındı

Edremit Ticaret Odası Zeytinyağı Laboratuvarı Duyusal Analiz Tadım Paneli Uluslararası Zeytin Konseyi (IOC) tarafından yetkin kılınarak ETO Laboratuvar Hizmetleri A.Ş. ve duyusal analiz paneli ulusal platformda onaylandı.

Edremit Ticaret Odası Zeytinyağı Duyusal Analiz Paneli Uluslararası Zeytin Konseyi tarafından yapılan yetkinlik ve tanınırlık sınavlarını başarıyla tamamlayarak uluslararası tanınırlığını almayı hak kazandı. ETO Laboratuvar Paneli Zeytinyağı Duyusal Analiz sektöründe artık uluslararası platformda tanınmış ve yetkin bir laboratuvar olarak sertifikalandırıldı.

Bu sertifika ile zeytinyağının kalite standartlarını belirlemede ve zeytinyağı tadım standartlarını uygulamada ETO laboratuvarı ve panelistleri uluslararası başarıları ile Edremit bölgesinde zeytinyağı sektöründe değerli ve saygın bir yer edindi.

ETOLAB Tadım Paneli uluslararası tanınırlığı ve yetkinliğinin onaylanması ile birlikte zeytinyağı üreticileri, zeytinyağı firmaları duyusal analiz testlerini güvenle ETO Laboratuvar Hizmetleri A.Ş zeytinyağlarının duyusal analizlerini yaptıra bilecekler.

ETO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ETO Laboratuvar Hizmetleri A.Ş. ve duyusal analiz panelinin Uluslararası Zeytin Konseyi (IOC) tarafından yetkin kılınmasıyla ilgili olarak;  “Büyük özveri ile kazanılan bu başarıda emeği geçen Laboratuvar Sorumlusu ve Panel Test Lideri Zülal Taçar’a, ETOLAB tadım panel üyelerinin her birine, panel çalışmalarında emeklerini hiç esirgemeyen M.Emin Güle’ye, panelin kurulum sürecinden bugüne kadar devam eden çalışmalarında desteğini esirgemeyen yöneticilere teşekkür ederek, emek, sabır ve özveri gerektiren bu uzmanlık çalışmalarını tamamlayan panel ekibimizin uluslararası platformda saygın başarılarıyla gurur duyuyor ve tebrik ediyoruz. ETO ve ETO Laboratuvar Hizmetleri A.Ş, “Edremit Zeytinyağı“nı, Edremit Körfezini dünyaya tanıtmak ve ETO laboratuvarı ile panelinin uluslararası platformlarda saygınlığını arttırmak için emek vermeye ve çalışmaya devam edecektir.” dedi.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,703Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et