21.9 C
Edremit
9 Mayıs 2024, Perşembe

ETO Rusya Mebel 2023, 34. Uluslararası Mobilya, Dizayn ve Dekorasyon Fuarı’nda

Edremit Ticaret Odası Meclis Üyeleri Yarkın PULAT, B. Ahmet TİMUR ve Dayanıklı Tüketim Malları, Orman Ürünleri, Elektrik ve Elektronik Eşya, Mobilya İmal ve Ticareti Komite Başkanı Abdülkadir YILDIZ 20-24 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Rusya Mebel 2023, 34. Uluslararası Mobilya, Dizayn ve Dekorasyon Fuarı’na odamız üyelerinden Şarkaya Halı Mobilya sahibi Mehmet KAYA ve YLC Mobilya sahipleri Halit Can YOLCU – Fatih Can YOLCU ile birlikte katıldı.

21 Kasım 2023 tarihinde fuarın 2. gününde ise ETO Meclis Üyeleri Yarkın PULAT, B. Ahmet TİMUR ve Dayanıklı Tüketim Malları, Orman Ürünleri, Elektrik ve Elektronik Eşya, Mobilya İmal ve Ticareti Komite Başkanı Abdülkadir YILDIZ, odamız üyelerinden Şarkaya Halı Mobilya sahibi Mehmet KAYA ve YLC Mobilya sahipleri Halit Can YOLCU – Fatih Can YOLCU Moskova’da Rus Türk İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette, JSC İŞBANK Genel Müdürü Recep HAKİ ile görüşme gerçekleştirildi ve Mobilya İmalatı ve İhracatı, Kobi İşletme İşyeri Açma konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Sayın HAKİ, bu konularda destek olabileceklerini belirtti. Görüşme sonrasında Edremit Ticaret Odası Meclis Üyesi B. Ahmet TİMUR Sayın HAKİ’ye ETO adına hediye takdim etti.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,817Beğenen...Beğen...
1,707Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et