22.9 C
Edremit
6 Mayıs 2024, Pazartesi

Ege Bölgesi 3. Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı Hk. / 21 – 24 Şubat 2018 Kuşadası

Ege Bölgesi 3. Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı Hk. / 21 – 24 Şubat 2018 Kuşadası

Ege Bölgesi 3.  Ağırlama, Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı 21 – 24 Şubat 2018 tarihleri arasında, Ege’nin Turizm Merkezlerinden Kuşadası’nda, Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

 

2016 yılında ilk kez gerçekleşen fuarda özellikle 5 yıldızlı hotellerin şeflerinin üye olduğu TAFED ile yapılan etkinlikler çerçevesinde 1125 şef-aşçı ziyaretçi olarak katılmış olup, Ege Bölgesi ölçeğinde kıyı şeridinde yar alan; Aydın, Kuşadası, Didim, İzmir Çeşme, Seferihisar, Foça, Özdere, Muğla, Fethiye, Bodrum, Marmaris, özellikle Termal Turizmin yoğun olduğu Afyon ve Denizli’den otel satın almacıları ve Restoran&Cafe&Bar Yöneticileri ziyaret etmiştir. 8129 profesyonel ziyaretçiyi ağırlamıştır.

 

2017 yılında ise toplamda 1344 şef-aşçı ziyaretçi olarak katılmış olup, Ege Bölgesi ölçeğinde kıyı şeridinde yar alan; Aydın, Kuşadası, Didim, İzmir Çeşme, Seferihisar, Foça, Özdere, Muğla, Fethiye, Bodrum, Marmaris, özellikle Termal Turizmin yoğun olduğu Afyon ve Denizli’den otel satın almacıları ve Restoran&Cafe&Bar Yöneticileri ziyaret etmiştir. Toplamda, 12.399 profesyonel ziyaretçiyi ağırlamıştır.

 

Fuar, gelişen ve büyüyen Otel & Restaurant & Cafe ve Bar işletmelerinin; Dekorasyon ve Mefruşatı, Endüstriyel Mutfak Ürünleri, Çamaşırhane Araçları, Servis ve İkram Ekipmanları,  Temizlik, Gıda ve Sarf Malzemeleri tedariğinin sağlandığı ve Türkiye’nin kamu kurum kuruluşlarının ve sosyal tesislerin üst düzey yöneticilerini ağırlayan, en konforlu ve en verimli buluşması olmayı amaç edinmiştir.

 

Fuar, katılımcı firmalarımızı; Ege Bölgesi’nin Otel & Restaurant & Cafe ve Bar Yöneticileri başta olmak üzere, Yunan Adaları, Körfez Ülkeleri’nin de aralarında bulunduğu ülke ve bölgelerden gelecek alıcılarla buluşturacak, gelişen ve büyüyen sektörün nabzı EGE’de tutulacaktır. Bu amaçla; yer aldığı ülkelerden alım heyetleri çalışmasına başlanmıştır.

 

Katılım talebi olan üyelerimizin  otobüs organizasyonu organizasyon firması tarafından yapılacaktır.

 

Fuara ziyaretçi olarak katılmak isteyen üyelerimizin odamız ile iletişime geçmesi önemle rica olunur.

 

İrtibat Kişisi :           Uğur Çatma         Basın-Halkla İlişkiler,Fuarlar Sorumlusu       0266 3731061 / Dahili :11

 

 

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,705Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et