14.9 C
Edremit
30 Nisan 2024, Salı

Edremit’ten Ortadoğu’ya İnşaat Kalıp ve İskele İhracatı : Sağlam Orman Metal A.Ş

Edremit’ten Ortadoğu’ya İnşaat Kalıp ve İskele İhracatı : Sağlam Orman Metal A.Ş

Edremit Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan Edremit 2023’e hazırlanıyor projesi kapsamında oda heyetimiz, STK temsilcileri ve sektör öncüleri ile 19 Ekim 2017 tarihinde 5 farklı kıtadan 33 ülkeye yaptığı ihracat ile orman ürünleri sektör liderlerinden Sağlam Orman Metal A.Ş’yi ziyaret etti.

Merkezi, ilçemiz Edremit’te bulunan Sağlam Orman Metal A.Ş. Katar’da bulunan ofisleriyle de Ortadoğu piyasasında “HerculForce” markasıyla basamakları hızla tırmanıyor.

Sağlam Orman Metal A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Sağlam ile yapılan görüşmelerde orman ürünleri konusunda Türkiye ve Dünya piyasası ele alındı. Sektörün zorluklarından, gelişmeye açık uygulamalarına kadar ayrıntılı bilgi veren Faruk Sağlam konuşmasında “Sektörümüzde en çok zorlandığımız konu Gümrük Vergi Oranları. Orman ürünleri konusunda oldukça potansiyel sahibi bir ülkeyiz. Fakat karşılaştığımız vergiler ve diğer devlet kısıtlamaları piyasamızı hayli yavaşlatıyor. Konu ile ilgili 16 Ekim Pazartesi günü Balıkesir Milletvekilimiz Ali Aydınlıoğlu ile Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi’yi makamında ziyaret ettik. İnşaat kalıp ve iskele sektörünün sorun ve problemlerini anlattık; gerekli önlemler konularında bilgi alışverişlerinde bulunduk” açıklamalarını ifade etti.

 

 

Oda heyetimiz ve sektör temsilcilerimiz fabrika üretim tesislerini bizzat yerinde inceleyerek firmadan ayrıldı.

 

 

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,706Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et