15.9 C
Edremit
29 Nisan 2024, Pazartesi

Edremit Ticaret Odası Meclisi Çocuklara Emanet

Edremit Ticaret Odası Meclisi Çocuklara Emanet

 

Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nda temsili yapılan makam devri bu yıl Edremit Ticaret Odamız’da da gerçekleşti.

Edremit Ticaret Odası‘nda bugün 23 Nisan dolayısıyla, yönetim kurulu başkanlığı ve meclis başkanlığı makamı bir günlüğüne çocuklara devredildi. Düzenlenen törene Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon ve Edremit Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Hakkı Semerci’nin yanı sıra; başkanlık divanı, yönetim kurulu üyeleri ve aileler katıldı. 

Meclis Başkanlık Koltuğu’na Anıl Kaçar, Yönetim Kurulu Başkanlık Koltuğu’na Nuran Tanır, Muhasip Üye Koltuğu’na Huri Sena Caner’in oturduğu mecliste Edremit İlçemiz’in ekonomik, sosyo-kültürel yapısı ile sahip olduğu doğal güzellikler, endemik bitkiler ve termal kaynaklar konuşuldu.

Edremit Körfezi Yeşil Çizik Zeytini ve Edremit Zeytinyağı Coğrafi İşaretleri’nin geniş yer bulan  gündemde yurt içinde henüz Kaz Dağı’nı ve Edremit Körfez Bölgesi’ni görmemiş çocuklar için yapılabilecek projeler de yer aldı.

Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon yaptığı açıklamada: “Türkiye Büyük Millet Meclisimiz’in kurulduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklarımızı Odamız’da ağırlamak bizleri çok mutlu etti. Azim ve kararlılık göstererek çocuklarımıza onurlu bir gelecek ve yaşanılabilir bir dünya bırakmak için mücadele etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, memleketi ışığa boğacak olan çocuklarımızın ve egemenliği kayıtsız şartsız sürdürecek olan milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve rahmetle anıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Edremit Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet H. Semerci ise “Cumhuriyetimizin demokrasi ile taçlanmasının en önemli unsuru 23 Nisan’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıdır. Cumhuriyet kurulduktan sonra Mustafa Kemal Atatürk bu kadar anlamlı bir bayramı çocuklarımıza armağan etmiştir. Çocuklarımızın bu önemli bayramını kutluyorum. Biz de ticaret odası olarak çocuklarımıza büyük önem veriyoruz. Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız.” açıklamalarında bulundu.

 

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,706Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et