15.9 C
Edremit
29 Nisan 2024, Pazartesi

EDREMİT TİCARET ODASI İLE AKINSOFT ARASINDA PROTOKOL YAPILDI.

EDREMİT TİCARET ODASI İLE AKINSOFT ARASINDA PROTOKOL YAPILDI.

Odamız üyelerine en iyi hizmeti vermeyi kendine görev edinen odamız, üyelerimize her anlamda hizmet vermek için ve üye memnuniyeti politikası gereğince anlaşmalarına devam ediyor.Yapılan bu protokolle odamız üyeleri, Akınsoft yazılım firmasının tasarladığı Akınsoft WOLVOX ERP E-Business lisanlı ürününden liste fiyatı üzerinden %60 indirimli olarak faydalanabilecekler.

Bu kampanya bitiş tarihli olup; 31 Mart’a kadarki alımlarda kullanılabilinecektir.

AKINSOFT WOLVOX ERP E-BUSINESS NEDİR ?

AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business, temelde üretim ve finans sistemi ile tam entegre çalışacak tümleşik bir ERP (Enterprise Resource Planing – Kurumsal Kaynak Planlaması) yazılımıdır. AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business sistemi; işletmelerin malzeme yönetimi, malzeme ihtiyaç planlaması, kapasite ihtiyaç planlaması, maliyet muhasebesi, genel muhasebe, üretim kontrol ve kalite kontrol sistemlerinin yanında planlama, bütçe, bakım, personel (insan kaynakları) ve ön muhasebe modüllerini de kapsamaktadır.

İç ihtiyaçları bildiği kadar dış pazarı ve iş süreçlerini de çok iyi araştıran AKINSOFT; global ekonominin dinamiklerine uygun ileri teknoloji gerektiren çözümler sunma politikasını, bu ürünü ile ön plana çıkarmaktadır. AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business’ın Azerice, İngilizce, Rusça, Almanca, Felemenkçe çevirisi tamamlandı.

Program, AKINSOFT Dil Editörü sayesinde istenilen dile kolayca uyarlama imkanı sunmaktadır. Türkiye’nin en geniş program arşivine sahip yazılım evi AKINSOFT; 120’yi aşkın yazılımın yer aldığı, Türkiye’nin en geniş program arşivi ile 100’ün üzerinde sektöre hitap etmektedir

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,706Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et