3 Mayıs 2024, Cuma

Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü – Kooperatifçilik Ve E-Ticaret Eğitimi Duyurusu

Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından Bölgemizde yer alan özellikle tarımsal kooperatifler ve kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi ve bu kurumlar tarafından üretilen, Bölgeye ait tarımsal ürünlerin, yöresel ürünlerin ve el sanatlarının markalaştırılması, tanıtımı ürünlerin ekonomiye kazandırılması ve katma değerin artırılması adına çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

Bu kapsamda Ajansımız tarafından gerçekleştirilen kooperatif analiz çalışmalarının neticesinde ortaya çıkan bulgular doğrultusunda kooperatiflerin ihtiyaç duyduğu eğitim konuları tespit edilmiş ve akabinde bölgede kurulu bulunan veya yeni kurulacak kooperatiflere ürün seçiminden, üretim planlamaya, pazarlamadan kurumsal yapı ve organizasyona kadar pek çok temel konuda kooperatiflere yönelik kapasite geliştirme eğitimlerinin gerçekleştirilmesi planlanmıştır. Bu sayede bölgemizde uzun süre faaliyetlerine devam eden ve üyelerine gelir kazandıran kooperatif yapılarının kurulması planlanmaktadır.

Bu kapsamda Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından ajansımız işbirliğiyle bölgemizde yer alan birlik ve kooperatiflere yönelik “Kooperatifçilik ve E-ticaret” konulu eğitim 5-6 Ekim tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Aşağıdaki kayıt linkindeki gerekli bilgilerin doldurulmasının ardından eğitim programı katılım bağlantısı e-posta adreslerinize ulaştırılacaktır.

PROGRAM İÇİN TIKLAYINIZ

KAYIT FORMU