30 Nisan 2024, Salı

Hava ve Deniz Limanları ile Otogar ve Tren Garlarında Sıfır Atık Bilgilendirme Semineri

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 22.03.2021 tarihli yazıda, hava ve deniz limanları, otogarlar ve tren garları için sıfır atık uygulaması hakkında 30 Mart 2021 Salı günü saat 14.00’te internet üzerinden bir seminerin gerçekleştirileceği bilgisi verilmiştir.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOBB işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde ekte yer alan program çerçevesinde hava ve deniz limanları, otogarlar ve tren garları için sıfır atık yaklaşımı ve sıfır atık sistemi kurulumu ile sıfır atık bilgi sistemi ve belgelendirme süreci anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Katılım Adresi: http://webinar.tobb.org.tr

Bilgilerinize sunarız.