29 Nisan 2024, Pazartesi

Türkiye-Macaristan 7. Dönem KEK Toplantısı

Ticaret Bakanlığı’ndan üst birliğimiz TOBB’a iletilen yazı ile, Türkiye-Macaristan 7. Dönem KEK Toplantısının, KEK eşbaşkanı Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Sayın Péter SZIJJARTO eşbaşkanlıklarında 11 Kasım 2020 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bilgilerini ve Türkiye-Macaristan 7. Dönem KEK Toplantısı Mutabakat Zaptı hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Macaristan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin artırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüö önerilerinin en geç 12 Ekim 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar TOBB’a (e-posta: seda.gedik@tobb.org.tr) iletilmesini rica ederiz.