2 Mayıs 2024, Perşembe

Türkiye-Almanya Çalışma Grubu Görüş Talebi Hk.

Türkiye-Almanya Ortak Ekonomik ve Ticaret Komitesi (JETCO) I. Dönem Toplantısı sonrası kurulan “Ticaret Çalışma Grubu” eş-başkanlığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) tarafından yürütülmektedir. Bahse konu çalışma grubunun görevi, “Türkiye ile Almanya arasında ikili ticaret fırsatları, ticareti engelleyen kural ve uygulamalar ile geleceğe dönük işbirliğini geliştirerek güçlendirecek projelerin önerilmesi” olarak belirlenmiştir.

Bu çerçevede şirketlerimizin görüşlerini belirlemeye dönük çalışmalar sürdürülmektedir. Türk-Alman Ticaret Çalışma Grubu’nun JETCO’ya sunacağı görüş, öneri ve tavsiyelerde faydalanılmak üzere görüş ve önerilerinizin derlenerek 18 Haziran 2019 tarihine kadar odamıza iletilmesini (Uğur Çatma, E-posta: ugurcatma@edremit-to.org.tr ) gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.