5 Mayıs 2024, Pazar

Pakistan / İslamabad Dream Expo / 5-7 Nisan 2019

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden odamıza iletilen yazıda, Islamabad Ticaret Müşavirliği’nin yazısına atfen;

Pakistan’da yerleşik “Jang Media Group” tarafından, Dream Expo Pakistan Fuarı’nın, 5-7 Nisan 2019 tarihlerinde, Pakistan’ın başkenti İslamabad’da, gayrimenkul, inşaat, asansör, avize, seramik ve seramik kablo, mutfak ve mutfak gereçleri ile ev ürünleri/mobilya sektörlerinde düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, Fuarla birlikte belirtilen alanlardaki yatırım fırsatlarının da ele alınacağı bir Yatırım Forumu ile firmalar arası ikili görüşmelerin de düzenleneceği belirtilmiştir. Fuarda Türk katılımcılara statntların indirimli olarak 3.000 ABD Dolarına tahsis edileceği ifade edilmiştir.