28 Nisan 2024, Pazar

EBSO / İspanya Expoliva İş Seyahati Organizasyonu / 13-17 Mayıs 2019

Sayın Üyemiz,

Ege Bölgesi Sanayi Odası bünyesindeki Yağ Sanayi Meslek Komitesince 13-17 Mayıs 2019 tarihleri arasında, İspanya’ya yönelik bir iş ve inceleme seyahat gerçekleştirilecektir.

Planlanmakta olan söz konusu seyahatle ilgili çıkılan ihale neticesinde, organizasyon katılım bedeli; İki Kişilik Odada Kişi Başı 1.145 €, Tek Kişilik Odada Kişi Başı 1.295 € olarak belirlenmiştir. THY ile gerçekleştirilecek uçuşlar, 4 gece otel konaklaması, otellerde alınacak kahvaltılar, İspanya içi transferler ücrete dahil olup diğer organizasyonel detaylar ek’te yer almaktadır.

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmaktadır. Söz konusu İş Gezisi Desteğinden yararlanılabilmesi için temel şart, KOSGEB veri tabanına kayıtlı 10 firmanın iş seyahatine katılımının sağlanması olup, katılımcı firmaların belirtilen sayının altında kalması halinde destekten yararlanılamamaktadır.

KOSGEB kriterlerine uyan, evraklarını eksiksiz tamamlayan, KOSGEB tarafından yapılacak değerlendirme neticesinde destek kapsamına alınması uygun bulunan katılımcılara, firma başına maksimum 3.000 TL’yi aşmayacak şekilde masraflarının % 60’ı KOSGEB tarafından iade edilmektedir. Ayrıca katılımcıların, EBSO tarafından belirlenen tüm program akışına uymaları ve ikili firma görüşmelerine mutlaka iştirak etmeleri, destekten yararlanabilmeleri için son derece önem arz etmektedir.

Karşılıklı ticari ilişkileri kuvvetlendirmesi ve yeni iş olanakları sağlaması beklenen iş gezimiz için 20 kişilik bir katılım kontenjanı belirlenmiş olup, katılmak isteyen üyelerin ek’te yer alan başvuru formunu (ek-5) ve firma B2B görüşme bilgi formunu (ek-6) doldurarak, organizasyon ücretinin ödendiğine dair banka dekontunu (Dekont Açıklama; EBSO İspanya İş Seyahati) en geç 05 Nisan 2019, Cuma günü mesai bitimine kadar Ege Bölgesi Sanayi Odası Ekonomik İlişkiler Birimine (Eren Ataberk, Tel: 0232 455 29 44, E-posta: eren.ataberk@ebso.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

EKLER:

1. Organizasyon Detayları
  2. Taslak Program
  3. Organizatör Firma Banka Bilgileri
  4. KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Başvuru Süreci
  5. KOBİ Başvuru Formu ve Taahhütnamesi
  6. Firma B2B Görüşme Bilgi Formu

ÖNEMLİ NOT: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır. Arzu eden katılımcılar, vize süreci ve evrakları ile ilgili EBSO Vize Departmanı’ndan Yusuf ÖZBEK (yusuf.ozbek@ebso.org.tr, 0232 455 29 37) ile irtibata geçebilir.