29 Nisan 2024, Pazartesi

ABD Savunma ve Havacılık Heyeti / B2B Görüşme Etkinliği / 4-7 Şubat 2019

Sayın Üyemiz,

Amerikan Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı’ndan Odamıza iletilen yazıda;

Amerikan Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı tarafından 4-7 Şubat 2019 tarihleri arasında Savunma ve Havacılık alanında faaliyet gösteren 12 Amerikan firmasının Türkiye’de ağırlanacağı ifade edilmektedir.

Söz konusu ticaret heyetine katılan Amerikalı firmalar, hızla büyüyen Türk savunma ve havacılık sektörünü daha yakından tanımak ve Türkiye’de beraber çalışabilecekleri paydaşlar ile tanışmak istemektedirler. Türk ve Amerikalı firmalar arasında düzenlenecek birebir görüşmeler, 4-5 Şubat’ta Ankara’da, 7 Şubat’ta İstanbul’da organize edilecektir.

Heyette yer alan Amerikalı firmaların listesi, İngilizce ve Türkçe profilleri ve web sayfaları ekte sunulmakta olup söz konusu firmalar ile görüşme yapmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki linkten kayıt olmaları gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Edremit Ticaret Odası

Ek1: Heyet Tanıtım Broşürü

Ek2: Kayıt Linki